hmm politik?

Aku nda tau mo buat apa, aku tengah kupi2 ni. Jadi sambil tu, try updte blog guna android kuno ni. :))

Tengok berita sejak akhir2 ni, banyak politik (mmg dr dlu pn), mungkin mo dkt PRU13 da kan, jadi perang pun mula la. Msing2 dgn propaganda masing.

Aku nda berapa minat klu politik ni. Tapi kalau suda sentuh pasal hak rakyat tertindas, janji kosong dr pihak2 yang tidak bertanggungjawab ni, mmg aku pun panas juga.

Sebut pasal janji kosong, time PR dulu buat janji itu ini, sampai sekarang tidak tertunai. PR baru ni, lupakan janji yang tidak tertunai, buat2 tidak pernah berjanji, buat lagi janji baru untuk pRU13. Kalau ada yb yg macam ni, tolonglah jangan bagi menang. Padan muka.

Aih..malas ulas politik panjang2 :))

No comments:

Post a Comment