Status paling menang end of december 2011. Selamat datang 2012.

Sebelum aku mahu copy paste status kawan2 di fb, aku mahu ucapkan selamat tahun 2012 kepada semua yang membaca entry ini :)

Here we go.

"Waaa new year sudah...Thank you God....Emm bah,Idup baru lah kunun ni..sa tanya2 dulu urang...ini2 jaa ni .enda tau pa mau di'transformasi'..I just imagined 2012 and hoping may Happines comes along into our lifes. Yang bulum dapat pangilan keja,cepat2 dapat keja bagus.hehe"

"sa pun sambut tahun baru bha~ makan megi ma buat unggun api cni depan block hostel sa nie~ naa.. prnh kamu gni? balik2 tgk2 bunga ada api tu, bgs lg main api~ haha!"

"Tonite countdown with.......Semiconductor notes.....>.<"

"happy new year, i am grateful. 2012, please don't hit me so hard."

"the best ever in my life is celebrate new year with family, because it starting with family and must end the year with them and i'm very sure they will wish we were there celebrate together. however, this life! (unknown, 2011)"

"Pasang 1 azam, igt azam itu, n pgng btul2, bukn skdar 'post' sja, haha."

"sepa taw d mana ada jual sabun taharah tu d area kk ni...come on..hihi"----->paling menang! :))

"teringin plk mkm kuih penjaram kota belud hehehe...." -----> paling menang dan typo "makan" di sana! :))

Oklah, cukup setakat ini dulu, nanti aku rembat lagi balik dari fb, makan malam ma kupi2 dulu :D

No comments:

Post a Comment